top of page

Talent en leiderschap

"Hoe meer ik me verdiep in mijn talenten, hoe meer ik bewust word van mijn kracht!" Deze zin inspireert me, omdat het zoveel zegt van wie je als persoon kan worden. Het moment dat je doorhebt dat de gave van de talenten bepalend is voor jouw leven, verdwijnt de sluier van onzekerheid en laag zelfvertrouwen. Je kent de uitspraken wel: - 'Ik zal dat nooit kunnen!' - 'De mensen zien mij of horen mij niet, ondanks dat ik echt wel iets te vertellen heb.' - 'Het is altijd hetzelfde. Ik heb ze ervoor gewaarschuwd en toch maken ze dezelfde fout. Nu plots ben ik goed genoeg om het op te lossen.' - 'Leuk! Ik sta me hier uit te sloven, maar nee hoor, geen dank je kan ervan af.'

- ''k Zou zo graag nog eens iets doen in mijn leven, maar ik weet echt niet wat.' - 'Amai, op die leeftijd nog van job veranderen? Ik droom daarvan, maar durf zo'n risico niet nemen. Nu ben ik zeker van de financiën. Ik neem al de 'moetjes' er dan maar bij. Er is overal wel iets.' Vele uitspraken die zoveel zeggen over de persoon zelf. Iedereen maakt in woorden duidelijk waar ze willen in gehoord en gezien worden, maar de omgeving merkt het niet op. Het is tijd om bewust te worden van je eigen kracht! Je hebt allemaal de tools in jezelf, om jezelf te geven wat jou toekomt. Eigenaar mogen en kunnen zijn van je eigen leiderschap. Herken de intrinsieke talenten in jezelf en zet ze met volle vertrouwen in. Haal de energie naar boven en kijk naar jezelf met het verlangen van wie je graag bent. Durf dromen en ervoor te gaan. Zuiver jezelf van leugens! Wees oprecht eerlijk en schrap in jouw leven waar je niet blij van wordt. Breng in kaart waar je echt blij van wordt. Durf de stap echt te zetten voor jezelf en je zult zien welke wereld voor jou opengaat. Ik vertrouw je toe dat ook jij de moeite waard bent. Mensen vragen misschien aan jou wat je het liefst wenst naar de toekomst toe. Het antwoord luidt meestal dat je gelukkig wilt zijn en niks tekort hebben. Maar wat is dat dan concreet? Ga in jezelf op zoek naar jouw talenten. Neem de leiding over jezelf.

Bijvoorbeeld: 'Ik ben een doorzetter, mooimaker, ideeënfontein, planmaker, groeimotor en buikdenker en erken mijn momenten van overdrive om mezelf te beschermen. MAAR ik neem de leiding en zorg dat die herkenning terug in mijn gezonde deel kan geplaatst worden om kritisch te staan hoe ik mezelf verbind in materie en ziel. Ik sta stil en vertraag om bewust mijn plaats te nemen in het leven en van dit vertrekpunt mijn eigen verbinding te maken om te stralen in volledige aanvaarding van mezelf.' Dat is toch een mooi doel om mee te starten? Interesse hoe je dat kan vinden? De veerkracht in jezelf opkrikken om je eigenste zelf centraal te kunnen zetten? Aarzel niet en neem contact met me op voor een eerste talentengesprek. Het zal jou deugd doen en verhelderend werken om de wereld in te stappen in volle eerlijkheid van jezelf.

Comentários


bottom of page