top of page

Leef vanuit jouw talent!

Bijgewerkt op: 28 apr. 2023

Welkom op mijn talentenblog. Het is fijn om je te kunnen meenemen in een verhaal van talenten. Talenten van mezelf en mijn gezin in functie van het gezinsleven, mijn werk en hobby's. Als ik het woord talent hoor, dan klinkt dat voor mij opgewekt en blij, is dat voor jou ook zo? Ik wil je meenemen naar momenten waar je jezelf in je talent aan het werk ziet. Sta me toe voorbeelden

te gebruiken uit mijn leven vanuit het verleden. Als kind hield ik enorm van muziek. Heel specifiek van piano spelen en zingen. Het maakte me blij en de tijd vloog voorbij. Wanneer mijn moeder uit de keuken riep dat ik aan tafel moest, schrok ik me een hoedje dat er alweer minstens anderhalf uur voorbij was gevlogen. Vandaag stel ik vast dat die liefde nooit is voorbij gegaan. De tijd haalt me soms in door de drukte van mijn werk en gezin, maar wanneer ik tot rust wil komen en me toch even aan de piano waag, dan is mijn gevoel net als vroeger toen ik kind was. Heerlijk toch?!

Tijdens het musiceren komen mijn talenten aan de oppervlakte. De uitdaging van nieuwe liederen spelen of zingen tot ik ze echt onder de knie heb. Dit zijn mijn eerste talenten die ik met jullie wil delen; nieuwfreak en doorzetter.

Iedere mens heeft van bij de geboorte talenten meegekregen. Een mooier geschenk is er volgens mij niet. Als je echt bewust wordt van je gekregen talenten, dan wordt het leven rijk en krijg je de kans om jezelf nog beter te leren kennen.

Hoe jij hier bewust van kan worden, zal ik je met plezier tweewekelijks vertellen. Vandaag wil ik eindigen met een denkoefening. Kan jij voor jezelf opschrijven wanneer je nog eens echt blij bent geweest?


Recente blogposts

Alles weergeven

Talent en leiderschap

"Hoe meer ik me verdiep in mijn talenten, hoe meer ik bewust word van mijn kracht!" Deze zin inspireert me, omdat het zoveel zegt van wie je als persoon kan worden. Het moment dat je doorhebt dat de

Comments


bottom of page